De vigtigste features i 2021

Nytåret bringer ofte refleksioner om året der er gået, og i Estaid er det ikke anderledes, vi har nemlig arbejdet hele 2021 på at skabe transparens, tilgængelighed og effektivitet i ejendomsbranchen. På daglig basis har vi især hjulpet advokater, ejendomsudviklere, og ejendomsinvestorer til at spare tid i deres daglige arbejde.

Vi har derfor releaset en masse features i det forgangne år og vi vil herunder gennemgå de vigtigste.

Lejetjek+

Lejetjek+ er vores nye digitale værktøj, som vi har udviklet i samarbejde med EjendomDanmark, Lejetjek+ samler al ejendomsdata i en simpel og intuitiv brugergrænseflade og beregner estimerede lejeniveauer for alle ejendomme i Danmark.

Det betyder, at du kan se den forventede bund-, gennemsnits- og topleje for de ejendomme du arbejder med. Lejeniveauet skaleres til at passe til de specifikke ejendomme, så du altid får retvisende resultater, uanset om lejemålene er 20 kvm eller 2.000 kvm.

Lejetjek+ dækker hele landet, hvilket giver dig som er ejendomsudvikler- eller investor, mulighed for at undersøge investeringsmuligheder i nye områder, du ikke selv har data på endnu. Du kan også eksperimentere med en ejendoms anvendelse, sammensætning og størrelse med vores simuleringsmodul. På den måde kan du få et estimeret lejeniveau for ejendomme du vil konvertere eller grunde du vil bygge nyt på.

Hvis du er udlejer kan du også få gavn af Lejetjek+, da du hurtigt kan se, om dine ejendomme passer til benchmark. Du kan dermed vurdere, ud fra et solidt datagrundlag, om du med rette kan sætte lejen på dine lejemål. Hvis du f.eks. overvejer at renovere og omlægge til 5.2 leje, kan du med simuleringsværktøjet nemt beregne den forventede gevinst ved omlægning, og se om det kan betale sig.

Transaktioner

Med denne funktion kan du se alle transaktioner på tinglyste ejendomshandler direkte i Estaid. 

Du kan se det både for en specifik ejendom - eller du kan se alle tinglyste ejendomshandler under et selskab.

Transaktionsdata giver dig overblik over en ejendom eller et selskabs historik og dermed et bedre indblik i, hvad en ejendom eller et selskabs portefølje er værd.

Referenceejendomme

Referenceejendomme- funktionen gør at du nemt kan se kvadratmeterprisen på de boliger, der er blevet solgt i samme område, som den ejendom du arbejder med. Med ét enkelt klik kan du finde alle de handlede ejendomme, der ligner den ejendom, du arbejder med og sammenligne vurderingerne.

Funktionen er især god til dig som er advokat, da referenceejendomme kan hjælpe dig, når du skal vurdere, om der skal gøres indsigelse mod ejendomsvurderingen fra SKAT på din eller din klients ejendom.

Gem ejendomme på lister

Liste funktionen, hjælper dig med, at holde styr på de ejendomme du arbejder med og gør det nemmere for dig at vende tilbage til relevante ejendomme og samarbejde med dine kollegaer. Du kan nemlig gemme en eller flere ejendomme på en liste, så du hele tiden har overblik over de ejendomme, der er relevante for dit arbejde.

Samtidig kan du kan dele listerne med dine kollegaer, så I sammen kan kigge på mulighederne – og selvfølgelig arbejde videre med de ejendomme, der er mest oplagte for jer.

Herfra kan kan du eksportere dine lister til Excel, så du nemt kan arbejde videre med dem andetsteds.

Du har også mulighed for at dele dine lister med kollegaer og samtidigt få et komplet overblik over alle de lister, der er tilknyttet dig og din organisation. Her kan i også kommentere på hver enkelt ejendom, og samtidig vurdere ejendommen med tommel-op eller tommel-ned. 

Gem på lister er derfor ideelt når flere i jeres organisation sidder med det samme projekt, da i nemt kan få hinandens besyv med, når I skal vurdere muligheden i en ejendom.

Forhåbentlig gav denne artikel dig et overblik over nogle af de features, der på daglig basis kan hjælpe og overskueliggøre dine arbejdsdage fremadrettet i 2022.

Vores nytårs fortsæt er i hvert fald at give jer en masse nye features i 2022, så vi kan give jer et komplet overblik over ejendomsmarkedet.