Funktioner

Hent ejendomsdata og få indsigt i ejendomsmarkedet

Med Estaid kan du nemt finde og hente alle relevante ejendomsdata og dokumenter, så du får den nødvendige indsigt i en specifik ejendom, en portefølje eller et projekt.
Se alle ejendomsdata et sted
Download filer

Se og hent ejendomsdata

Undersøg og download al relevant ejendomsdata, når du eller din klient står over for en investering.
Favorit med stjerne

Gem relevante ejendomme

Gem ejendomme på lister, og bevar overblikket over din eller din klients portefølje - og del listerne med dine kollegaer.
Undersøg og find

Find nye investeringer

Find nye muligheder ved at undersøge områder eller søge på specifikke filtre, der matcher din eller din klients investeringsstrategi.
Hent al ejendomsdata ét sted med Estaid

Find alle ejendomsdata ét sted

Søg på specifikke adresser eller klik på en ejendom på kortet, og find alt det data, du skal bruge, når du skal investere i en ejendom.

Du kan se information om arealer, vurderinger, servitutter, ejerforhold, ejerlav, lokalplaner, energimærker, forurening og meget mere.

Download BBR-meddelelser, lokalplaner og skøder

Download offentlige dokumenter som BBR-meddelelser, skøder, lokalplaner og ejendomsvurderinger direkte i Estaid i stedet for at hente dem 14 forskellige steder. 

Du kan også sende det hele direkte til en kollega, og du får de seneste opdaterede dokumenter, som hvis du går til kilden selv.
Download dokumenter for en ejendom i Estaid
Gem ejendomme på liste

Gem ejendomme på lister og del med andre

Find relevante ejendomme, og gem dem i lister. Se listen af relevante ejendomme i en overskuelig visning, så du hele tiden har overblik over de ejendomme, der er relevante for et projekt, en portefølje eller en klient.

Du kan dele dine lister med dit team, så I kan arbejde sammen uden at miste overblikket.

Brug filtre og interaktivt kort til at udforske markedet

Klik dig rundt på kortet, eller brug filtre til at finde nye investeringsmuligheder. Du kan søge på bestemte størrelser ejendomme, anvendelse, ejere eller placering. 

Med filtrene kan du finde alt fra andelsboligforeninger i Jylland, der er større end 1.000 m2 til produktionsbygninger i Roskilde Kommune. Du sammensætter selv din kriterier, og lader Estaid vise dig mulighederne.
Find nye muligheder blandt samtlige ejendomme i Danmark
Se seneste transaktioner for en ejendom eller et selskab

Se de seneste transaktioner på alle ejendomme

Find et selskab og se selskabets seneste transaktioner direkte i Estaid. Du kan også se de seneste transaktioner på en specifik ejendom.

Det giver dig et indblik i, hvordan prisen har udviklet sig over tid for en specifik ejendom eller på tværs af en hel ejendomsportefølje.

Find og undersøg referenceejendomme

Med funktionen referenceejendomme kan du sammenligne ejendomme handlet i et specifikt område.

Med ét enkelt klik kan du finde alle de handlede ejendomme, der ligner den ejendom, du arbejder med og sammenligne vurderingerne.

Funktionen kan hjælpe dig, når du skal vurdere, om der skal gøres indsigelse mod ejendomsvurderingen fra SKAT på din eller din klients ejendom.

Data som hos kilden selv

Estaid trækker automatisk den seneste ejendomsdata direkte fra offentlige kilder, så du kan være sikker på, at data altid er komplet og korrekt.

Gør det nemmere at arbejde med fast ejendom