Ejendomsudviklere

Find ejendomme med potentiale for udvikling

Søg blandt samtlige ejendomme i Danmark, og opdag ejendomme med gode udviklingsmuligheder, der kan blive din næste investering.
Få overblik over ejendomsmarkedet til din næste udviklingsprojekter

Få overblik over ejendomsmarkedet

Brug de mange filtre til at få dig et overblik over ejendomsmarkedet og uopdagede ejendomme, som du kan udvikle.

Søg på ejendomme med en særlig type anvendelse, størrelse eller ejer – eller kig på ejendomme i et bestemt geografisk område for at finde ejendomme, der matcher dine kriterier.

Undersøg området omkring en ejendom

Klik dig rundt i området omkring en ejendom, du er interesseret i, og klik på kortet og se informationer om ejendommens nabobygninger. Det giver dig en bedre forståelse for den investering, du står over for.
Undersøg området omkring en ejendom
Se seneste transaktioner for en ejendom eller et selskab

Se de seneste transaktioner på alle ejendomme

Find et selskab og se selskabets seneste transaktioner direkte i Estaid. Du kan også se de seneste transaktioner på en specifik ejendom.

Det giver dig et indblik i, hvordan prisen har udviklet sig over tid for en specifik ejendom eller på tværs af en hel ejendomsportefølje.

Gem ejendomme, og hold hold styr på dine projekter

Gem ejendomme med udviklingsmuligheder på lister, så du altid kan finde dem til et bestemt projekt, portefølje eller pipeline.

Del listerne med dine kollegaer, så I på tværs af teams – eller organisationer – har det fulde overblik over hele jeres muligheder.
Find ejere af ejendomme og tag kontakt

Find ejere af en ejendom og tag kontakt

Når du har fundet en interessant ejendom, får du nemt overblik over ejerne og deres kontaktoplysninger. Det bliver altså nemt at tage kontakt til potentielle sælgere af en ejendom. 

Se nøgletal, ejerskabsdiagram og kontaktoplysninger for en ejendom direkte i Estaid.

Download alle dokumenter med ét klik

Når du har fundet relevante ejendomme, kan du downloade alle dokumenter med ét klik i stedet for at besøge et hav forskellige kilder. På den måde får du hurtigere et indblik i ejendommen, og du sparer tid, du i stedet kan bruge på at afsøge nye muligheder.
Hent alle ejendomsdata og dokumenter ét sted
Olav de Linde logo

Sådan får Ejendomsselskabet Olav de Linde en bedre portefølje med Estaid

Med mere end 500.000 kvadratmeter bruger Ejendomsselskabet Olav de Linde Estaid til at træffe de bedste forretningsstrategiske beslutninger for deres portefølje. Læs casen med Rico Voigt Hansen, Forretningsudviklingskonsulent.

”Estaid (...) gør os i stand til at træffe de bedste forretningsstrategiske beslutninger for vores samlede ejendomsportefølje.”

Rico Voigt Hansen
Forretningsudviklingskonsulent

Find dit næste ejendomsprojekt med Estaid