Ejendomsselskabet Olav de Linde: En bedre ejendomsportefølje med Estaid

Med en portefølje på over 500.000 kvadratmeter på tværs af landets største byer, har Ejendomsselskabet Olav de Linde mange ejendomme at holde styr på, og der er derfor også storefordele ved løbende at optimere porteføljen.

Rico Voigt Hansen er forretningsudviklingskonsulent hos Ejendomsselskabet Olav de Linde, og det er blandt hans opgaver at bidrage til optimering af porteføljen.

”Jeg kigger på tværs af vores ejendomme, så vi kan blive klogere på, hvordan vi kan forbedre og udbygge vores ejendomsportefølje.”

Og dét kræver et overskueligt overblik over de mere end 500.000 kvadratmeter og de informationer, der følger med.

”Vi ligger inde med alle dokumenter, informationer og data om alle vores ejendomme, men det er ofte en alt for tidskrævende opgave, hvis jeg skal danne mig et overblik over den samlede portefølje.”

Derfor bruger Rico Voigt Hansen og Ejendomsselskabet Olav de Linde Estaid til at finde alle informationerne ét sted.

Sådan optimerer Ejendomsselskabet Olav de Linde porteføljen

Selvom Rico Voigt Hansen taler godt om Estaid og er glad for at slippe for at rode rundt i de offentlige systemer, der ofte er tidskrævende og besværlige, indrømmer han også, at Estaid ikke åbner som startvindue på arbejdscomputeren hver morgen.

For ham som forretningsudviklingskonsulent er Estaid et værktøj til at danne sig overblik, når der skal analyseres på ejendomsporteføljen (og selvfølgelig et godt opslagsværktøj, når han bliver nysgerrig på en ejendom, han går forbi på gaden…).

For Rico Voigt Hansen er Estaid et analyseværktøj.

Et værktøj, han bruger, når han skal have et hurtigt overblik overmuligheder på tværs af de 500.000 kvadratmeter i porteføljen, og det betyder, at han i et par uger ad gangen forsvinder ind i et browservindue af ejendomme, adresser og ejendomsdata.

Rico Voigt Hansen, Forretningsudviklingskonsulent, Ejendomsselskabet Olav de Linde

”Jeg finder vores ejendomme direkte i Estaid, hvor jeg har adgang til alle offentlige informationer, og det sparer mig en masse tid at kunne finde det hele samme sted. Det er intuitivt og giver mig et virkelig godt dataoverblik.”

Rico Voigt Hansen kigger på informationer som ejendommenes bebyggelsesprocent, geografisk spredning, lokalplaner og matrikelkort, men også på de omkringliggende ejendomme. Det giver ham og ejendomsselskabet et yderligere input til, hvor og hvordan de kan optimere deres portefølje.

”Estaid giver mig et overblik over alle vores ejendomme, så jeg kan se mønstre og analysere muligheder, og det gør os i stand til at træffe de bedste forretningsstrategiske beslutninger for vores samlede ejendomsportefølje.”

Rico Voigt Hansen kender Estaid fra tidligere, men som forholdsvis ny på teamet i Ejendomsselskabet Olav de Linde har han med Estaid allerede fået et indgående kendskab til ejendomsporteføljen, der gør ham i stand til at komme med input til analyser til selskabets udlejningsteam, tegnestue og direktion – input de kan agere på for at sikre en bedre ejendomsportefølje.