Sådan er Haugaard|Braads juridiske rådgivning blevet mere rentabel

”Hvor meget værdi skaber det egentlig for klienten, at jeg bruger timevis på at indsamle dokumenter i forbindelse med en transaktion?”

Det spørgsmål har Katrine Dons Kvottrup, Advokat hos Haugaard|Braad, stillet sig selv mange gange.  

For hos Haugaard|Braad Advokatfirma vil de yde rådgivning, der skaber værdi. Men at indsamle dokumenter fra et utal af offentlige kilder er både omstændigt og tidskrævende. Derfor har Estaids platform været en kærkommen løsning, da alle relevante oplysninger vedrørende fast ejendom kan tilgås samlet ét sted.  

Her kan du læse mere om, hvordan Haugaard|Braad Advokatfirma har gjort deres juridiske rådgivning mere rentabel med Estaid.

Katrine Dons Kvottrup, Advokat hos Haugaard|Braad

”Jeg kan få et overblik, mens jeg har en klient i røret”

Katrine Dons Kvottrup har siden 2015 arbejdet med fast ejendom hos Haugaard|Braad Advokatfirma, hvor hun har rådgivet en blandet portefølje af små og store klienter der ejer alt fra én ejendom til større ejendomsporteføljer.

Og hvis der er noget, der går igen på tværs af både store og små klienter, er det behovet for at danne sig et overblik over de ejendomme, der enten er på vej ind eller ud af klienternes porteføljer.

”I transaktioner uden mægler brugte jeg lang tid på at indsamle oplysninger og dokumenter for en ejendom. Det var besværligt og tidskrævende, om end en nødvendig del af den juridiske proces,” fortæller Katrine Dons Kvottrup og tilføjer:

”Vi optimerer hele tiden de processer eller opgaver, som kan løses smartere, så vi bruger vores tid bedst tænkeligt og dermed sikrer, at vores rådgivning giver den størst mulige værdi for klienter, og samtidig er rentabel for os.”

Derfor har Katrine Dons Kvottrup og hendes kollegaer hos Haugaard|Braad valgt Estaid. For det er langt mere effektivt, at alle dokumenter om fast ejendom ligger samlet på én platform.  

”Estaid er den nemmeste måde hurtigt at få dannet sig et overblik over en ejendom."

"Jeg kan indsamle oplysninger og dokumenter lynhurtigt, og jeg når simpelthen mere på kortere tid. Faktisk kan jeg slå en ejendom op og få mig et hurtigt overblik, mens jeg har en klient i røret.”

Bedre klædt på til forhandlinger

Tid er en afgørende faktor for, om forretningen er rentabel, men kvaliteten af data er mindst lige så vigtig for Katrine Dons Kvottrup, når hun skal rådgive sine klienter.

Hun bruger Estaid til at dykke ned i et selskab og selskabets portefølje, når hun og en klient står over for en potentiel køber eller sælger.

Her kan hun se alt fra modpartens samlede portefølje til deres tidligere transaktioner.

”Når min klient og jeg står over for en modpart i en transaktion, bruger jeg Estaid til at danne mig et overblik over selskabets portefølje. Det er et overblik som, på nuværende tidspunkt, er vanskelig at skaffe andre steder,” siger Katrine Dons Kvottrup og tilføjer:

”Jeg bliver bedre klædt på til en forhandlingssituation.”

Også Katrine Dons Kvottrups kollegaer, der sidder med ejendomsadministration, bruger Estaid i deres arbejde. De bruger Estaid til at finde nye kunder.

”Når vores klienter sælger deres projektejendomme, har vi mulighed for at se nærmere på køberen og køberens portefølje og vurdere, om de kunne blive en kunde hos vores ejendomsadministration."

Ideerne bliver grebet

Katrine Dons Kvottrup og kollegaerne i Haugaard|Braad får løbende nye ideer til, hvordan Estaid kan understøtte deres daglige arbejde endnu bedre, og det har resulteret i et tæt samarbejde mellem Katrine Dons Kvottrup og Estaids produktteam.

Katrine Dons Kvottrup forklarer:

”Vores ideer bliver grebet, og støder vi på problemer, bliver de løst nærmest samme dag."

"Vi har medindflydelse på et værktøj, som vi bruger i vores daglige arbejde, hvilket bringer stor værdi i vores daglige arbejde.”

For Haugaard|Braad Advokatfirma er Estaid meget mere end et værktøj til at hente ejendomsdata og dokumenter. Det er et værktøj til hurtigere overblik og større indblik – et vigtigt værktøj til at gøre deres juridiske rådgivning mere rentabel.

Vil du se, hvordan Estaid kan hjælpe dig?