Sådan får du overblik over dine ejendomsinvesteringer med en pipeline i Estaid

En pipeline holder styr på processen fra den indledende research af potentielle ejendomsinvesteringer til due diligence og den endelige overtagelse.

En pipeline giver dig altså et bedre overblik over dine investeringer.

Og der er MANGE fordele ved at droppe din pipeline i besværlige excel-ark eller mails i din indbakke, og i stedet bruge et digitalt værktøj til at holde styr på processen.

Her får du inspiration til arbejdet med din pipeline, hvis du investerer i fast ejendom.

4 grunde til at arbejde med din pipeline digitalt

Der er stadig mange i ejendomsbranchen, der kæmper med at få et godt overblik over transaktionsprocessen. Nogle samler interessante ejendomme i et excel-ark, mens andre noterer dem på en post-it og placerer den på tavlen på kontoret. Derefter venter bunker af printede pdf-dokumenter, som du skal finde hoved og hale i, og det kan føles lidt håbløst at holde sig opdateret.

Og lad os være helt ærlige.

Det er så godt som umuligt at have overblik over din pipeline på den måde, og der er mange fordele ved at arbejde med din pipeline i et digitalt værktøj.

Her er 4 grunde:

1: Du har altid adgang til den seneste version

Du og resten af dit team, din virksomhed eller dine rådgivere har altid adgang til den senest opdaterede version af din pipeline. Uanset hvor du er, og hvornår du har brug for et overblik.

Med et digitalt pipeline-værktøj ender du ikke med den forkerte pdf eller et excel-ark, der ikke er blevet gemt ordentligt. Du har adgang til det hele, og alle opdateringer bliver gemt, mens de bliver lavet. 

2: Du har alle ejendomme samlet ét sted

Med et digitalt værktøj som Estaid til at håndtere hele transaktionsprocessen har du overblik over alle ejendomme på tværs af alle stadier ét sted. Du kan klikke dig rundt mellem ejendommene, finde relevant data og hoppe fra et stadie til det næste.

3: Det er nemmere at samarbejde på tværs

Det er nemmere at samarbejde om de forskellige ejendomme og stadier, når du og dit team har det samme overblik og kan kommentere på hver enkelt ejendom, så I altid ved, hvor I har hinanden. Det betyder mindre rapportering, fordi opdateringer til jeres pipeline slår igennem alle steder på samme tid.

4: Det er nemt og intuitivt

Et værktøj til håndtering af din pipeline er bygget til netop dét, og det er derfor langt nemmere og mere intuitivt at arbejde med din pipeline end i et excel-ark eller det, du ellers har været vant til.

Så måske det er tid til, at du får bygget den der pipeline digitalt? Her kommer et bud på, hvordan din pipeline kan se ud, hvis du bruger Estaid.

Sådan kan en pipeline over ejendomsinvesteringer se ud 

Du kan skræddersy din pipeline i Estaid, så den passer præcist til dit arbejde og de processer, du skal igennem i forbindelse med en transaktion.

Du vælger selv hvilke stadier, der er relevante – og hvor detaljerede de skal være.

Hvis du er investor og har brug for et overblik over dine ejendomsinvesteringer, kan det give mening med en pipeline i seks stadier:

Et eksempel på en pipeline i Estaid

1: Longlist

Her er alle de ejendomme, der er interessante for dig.

Når du bruger Estaid til din pipeline, er det nemt at få fyldt din longlist godt op. Her kan du nemlig lave en søgning på eksempelvis anvendelse, referenceejendomme eller ejendomme i et bestemt område, og så gemme alle ejendommene på listen.

2: Shortlist

Din shortlist er et overblik over kvalificerede ejendomme.

Med Estaid kan du kigge ned i ejendomsdata og relevante dokumenter direkte fra din pipeline. Klik på ejendommene på din pipeline og se alt, det du skal bruge, for at vurdere ejendommen. Du behøver altså ikke at skifte værktøj for at blive klogere på ejendommene på din longlist.

3: Letter of Intent

Her har du ejendommene, hvor du har sendt en hensigtserklæring.

4: Due diligence

Her er dine ejendomme med en igangværende due diligence.

5: SPA

Her er dine ejendomme med en aktuel købsaftale.

6: Handover

Og her er de ejendomme under overtagelse.

Det her er bare én måde, som vores kunder bruger pipeline-værktøjet på i Estaid.

Du kan skræddersy din pipeline.

Du kan definere hvert stadie, så de passer til dine arbejdsgange, eller du kan arbejde med en pipeline, der har mere fokus på opgavestyring.

Hvorfor vælge Estaid til at holde overblik over din pipeline?

Estaid er en platform, der samler alle relevante ejendomsdata og dokumenter ét sted. Du kan søge blandt samtlige ejendomme i Danmark og se information som anvendelse, ejere, vurderinger, servitutter og transaktioner. 

Du har altså ét værktøj til at:

  • finde relevante ejendomme til din longlist
  • researche på dem til din shortlist
  • downloade alle dokumenter til din due diligence
  • OG have et altid opdateret overblik over din pipeline.

Med et godt værktøj til din pipeline har du styr på hele processen fra research til overtagelsen. Du har et meget bedre overblik over alle de ejendomme, der ligger i din pipeline, og du har dermed de bedste forudsætninger for at arbejde mere effektivt med investeringer.

Er du klar til at arbejde med din pipeline i Estaid?